Tutustu meihin

Laura de Mel

Moikka! Olen lämminhenkinen ja helposti lähestyttävä kansainvälisen Cidesco-tutkinnon käynyt diplomikosmetologi.

Työni on intohimoni ja rakastan sitä kuinka monipuolista se on. Työssäni minulle on tärkeää huolellinen työ ja yksilöllisten hoitojen toteuttaminen omaa ammattitaitoa ja asiakkaan toiveita kuunnellen, sekä rauhallisen ja rentouttavan hetken luominen arjen kiireiden keskellä.

Tutustu työhöni Instagramissa.

Marina Vovk

Olen valmistunut parturi-kampaajaksi ammattioppilaitoksesta vuonna 2018. Palvelen sinua suomeksi ja venäjäksi.

Teen innolla ja huolellisesti kaikki työni.
Seuraan innolla myös hiusten katumuotia ja somea. Erityisosaamiseeni kuuluu vaalennustyöt ja tehohoidot. Panostan työssäni mahdollisimman hellävaraisiin vaihtoehtoihin hiusta käsiteltäessä.

Olen myös lisäkouluttautunut hiusten keratiinisuoristukseen ja hiusten botox-hoitoihin. Rentoudu arjen keskellä hiusten erikoistehohoidoissa ihanan ja rentouttavan hiuspohjan hieronnan kanssa ja nauti upea laatuisista hiuksista.

Tutustu työhöni Instagramissa.

Noora Savolainen

Moikka kaikille! Olen Noora, 27 vuotias turkulainen ripsiteknikko ja kosmetologiopiskelija. Päädyin alalle vahingossa vuonna 2015 palattuani ulkomailta Suomeen. Siitä lähtien olen tehnyt ripsiä sosionomi-opintojen ja muiden töiden ohessa. Kiinnostukseni kauneudenhoitoalaan ei kuitenkaan hälvennyt ja päädyinkin vaihtamaan alaa kokonaan. Palveluvalikoimani laajeni pikkuhiljaa pidennysten lisäksi kestotaivutuksilla, kulmapalveluilla ja sokeroinneilla. Opintojeni edetessä lisään palveluvalikoimaani erilaisia kosmetologisia palveluja.

Olen luonteeltani iloinen, empaattinen ja positiivinen. Tyytyväiset asiakkaat ovat työni suola. Haluan kehittää itseäni jatkuvasti ja siksi pidänkin tietotaitoani yllä käymällä vuosittain erilaisissa koulutuksissa.